Dé keuze voor jou!

Flexpool/ZZP

Hou je van afwisseling? Werk je graag met veel verschillende collega’s en cliënten? Wil je naast je studie vast ervaring opdoen in de zorg? Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan in het weekend? Of vind je het gewoon leuk om te kijken welke afdeling het beste bij je past? Straal dan mee in onze flexpool.

Flexpool/ZZP

Werken in de Flexpool

Wanneer een team een te kort heeft aan vaste krachten of wanneer een collega bijvoorbeeld geniet van een welverdiende vakantie of ziek is, komen onze flexibele helden van de flexpool in actie. Samen zijn zij onze flexibele schil. Als lid van het Avoord-flexpool-team versterk je de zorgteams en garandeer je steeds de zorgverlening. In onze flexpool kun je werken in alle functies, voor alle doelgroepen, op alle locaties, in alle regio's én in alle teams. Zowel binnen als buiten de muren van de zorginstelling.

Meer vrijheid

Je werkt wanneer het jou uitkomt, zonder een vast basisrooster. Wil je meer of minder uren werken of juist op andere dagen? Kies de teams en locaties die jou het meest aanspreken. Jij bepaalt.

Meer zorg, minder randzaken

Je brengt meer tijd door met onze cliënten, precies wat jij belangrijk vindt. Je hoeft niet deel te nemen aan teamvergaderingen of extra taken op je te nemen in een zorgteam. Jij bepaalt.

Vrijheid met verantwoordelijkheid

Je werkt op momenten en plaatsen die jou het beste uitkomen, maar je draagt nog steeds een belangrijke verantwoordelijkheid voor het 'vaste' gezicht en kent de waarden en normen van het zorgteam en de locatie. Jij bepaalt.

Ontwikkeling door ontdekking

Je werkt aan je persoonlijke groei. Je leert jezelf, je collega's en onze cliënten snel kennen. Op basis hiervan kun je je loopbaan vormgeven, of je nu een nieuwkomer bent of een doorgewinterde medewerker. Jij bepaalt.

 

Wie zijn wij?

Bij Avoord sta je er nooit alleen voor: zorgen doen we samen. Avoord is een innovatieve ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. We bieden zorg aan in de wijk (Avoord AanHuis) en op onze locaties. De sfeer binnen Avoord is warm en betrokken. Ruimte voor kansen en nieuwe mogelijkheden vinden we belangrijk. Bij Avoord kun je dus gerust van je laten horen wanneer jij verbeterpunten of kansen ziet. 

Leer- en doorgroeimogelijkheden

Bij Avoord kan je jezelf blijven ontwikkelen. Samen kijken we hoe jij aan je toekomst kunt bouwen. Bijvoorbeeld met gerichte opleidingen en cursussen waardoor jij altijd de beste kwaliteit van zorg kan bieden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk het hier.

Straal jij binnenkort ook in onze flexpool? Bekijk dan hieronder welke vacatures we op dit moment hebben en solliciteer!

Snel reactie team

Extra optie binnen de flexpool

Extra optie binnen de flexpool

Ben jij flexibel en krijg je er energie van om last-minute te helpen waar het nodig is, de redder in nood te zijn, of (tijdelijk) extra aandacht rondom een cliënt te organiseren? Sluit dan aan bij ons snel reactie team! Vermeld bij je sollicitatie dat je bij het snel reactie team wil aansluiten en wees dat laatste stukje in een grote puzzel en ervaar nog meer vrijheid met extra focus op zorg!

Vacatures Flexpool/ZZP