Aan de slag als

Bijbaan of vakantiewerk

Met een bijbaan bij Avoord zorg jij voor mooie plukjes geluk bij onze cliënten, maar ook bij jezelf. We vertellen je graag meer over deze functie.

 

Bijbaan of vakantiewerk

De functie

Met een bijbaan of vakantiewerk bij Avoord zorg jij ervoor dat onze bewoners en hun familie en vrienden zich thuis voelen bij  Avoord. Je kunt werken op onze woonkamers, in Het Warm Hart of in de huishouding. Met jouw bijbaan of vakantiewerk bij Avoord doe je zinvol werk waar je jaren later nog leuke anekdotes over kan vertellen. 

Volg je een opleiding in de zorg? Dan is een bijbaan bij Avoord een mooie manier om meer werkervaring op te doen. Ook als je bevoegd bent om te werken als zorgondersteuner of helpende.

Wie zijn wij?

Bij Avoord sta je er nooit alleen voor: zorgen doen we samen. Avoord is een innovatieve ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. We bieden zorg aan in de wijk (Avoord AanHuis) en op onze locaties. De sfeer binnen Avoord is warm en betrokken. Ruimte voor kansen en nieuwe mogelijkheden vinden we belangrijk. Bij Avoord kun je dus gerust van je laten horen wanneer jij verbeterpunten of kansen ziet. 

Vacatures