Mail ons Bel ons

Sollicitatieprocedure

Leuk dat je bij ons wil komen werken. Op onze vacaturepagina vind je onze vacatures. Staat er niet tussen wat je zoekt? Via de open sollicitatie kun je je CV en begeleidende tekst (of motivatiebrief) toesturen.

Benieuwd wat de volgende stappen zijn?
Dit is wat we doen en wat jij kunt verwachten van ons:

Solliciteren

Heb je gereageerd op een vacature met een sluitingsdatum? Na de sluitingsdatum ontvang je van ons een terugkoppeling. Heb je gereageerd op een vacature zonder sluitingsdatum? Dan neemt iemand van het recruitmentteam snel contact met je op.

Telefonisch contact

Wanneer we jouw CV en brief hebben gelezen, kan het zijn dat de recruiter nog wat aanvullende vragen heeft. Via telefonisch contact willen we je graag wat beter leren kennen. Tevens kan het zijn dat je meteen wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Bij het kennismakingsgesprek zijn jouw toekomstige manager, een collega uit het team en eventueel de recruiter aanwezig. Avoord vindt het belangrijk om snel te schakelen; jij wilt tenslotte weten waar je aan toe bent en dat begrijpen we. Bij veel zorg-functies laten we je aan het einde van het gesprek weten of jij kan starten bij Avoord.

Meeloopdag

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij je toekomstige collega’s en binnen onze organisatie. Een meeloopdag geeft je de gelegenheid om een kijkje te krijgen in onze keuken.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Door naar de volgende ronde? Dan krijg je, afhankelijk van de functie, nog een tweede gesprek of meteen een arbeidsvoorwaardengesprek. De recruiter loop samen met jou de arbeidsvoorwaarden van Avoord door. 

Avoord vindt een veilige woon- en werkomgeving uitermate belangrijk. Alle nieuwe medewerkers, stagiaires en vrijwilligers zijn verplicht om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen.

Welkom bij Avoord!

Heb je je contract getekend?
Wij verwelkomen je bij Avoord!