Mail ons Bel ons

Arbeidsvoorwaarden

Naast een mooie baan en fijne collega's, bieden wij je primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ga je aan de slag bij Avoord, dan is de Collectieve Arbeidsovereenkomst (CAO) voor Verpleeg- en verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) automatisch van toepassing. Daarnaast kun je bij Avoord rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lees gauw verder en ontdek onze arbeidsvoorwaarden. Zo lees je meer over onze CAO, arbeidsvoorwaarden met betrekking tot gezondheid, samenwerken en groeien en ontwikkelen en nog veel meer. 

CAO VVT

De CAO VVT is een moderne basis-CAO, waarin belangrijke arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd die landelijk gelden. Dit betreft onder meer afspraken over de beloning, het verlof, de arbeidsovereenkomst, de arbeidsduur, werktijden en de eindejaarsuitkering.

Gezondheid

Jouw gezondheid en werkplezier staat bij ons centraal. Wanneer jij met plezier naar je werk gaat merken onze cliënten en je collega’s dat ook.

Ziektekostenverzekering

Avoord kent een collectieve ziektekostenregeling die wordt uitgevoerd door CZ en IZZ. Naast een basisverzekering heeft deze regeling ook betrekking op aanvullende verzekeringen. De verzekering biedt een brede dekking tegen een gunstige premie.

Hepatitis B-vaccinatie

In veel zorgfuncties heb je een verhoogd risico om besmet te raken met Hepatitis B. Avoord biedt de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan het vaccinatieprogramma om veilig aan het werk te kunnen.

Vitaliteitscoach

Zit je even niet lekker in je vel? De Vitaliteitscoach richt zich op de algehele welzijn en helpt jou met praktische tips en handvatten binnen de thema’s voeding, beweging en ontspanning.

Samen staan we sterk

‘Samen leven’ is één van de kernwaardes van Avoord. We vinden het belangrijk dat we samen de beste zorg leveren aan onze cliënten.

Aandacht voor nieuwe medewerkers

We vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers zich zo snel mogelijk thuis voelen bij Avoord. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, krijg je een op maat gemaakt onboardingsprogramma. Verder word je gekoppeld aan een buddy. 

Buddy

Wij snappen dat er veel op je af komt wanneer je gaat werken bij een nieuwe werkgever. Daarom koppelen wij je de eerste maand aan een buddy. Dit is een collega die al langer bij ons werkt en die je wegwijs maakt bij Avoord. Zo kun je rustig je draai vinden bij ons.

Teamcoaching

Onze teamcoaches ondersteunen diverse teams in hun ontwikkeling. Ook voor individuele vragen zoals het kunnen aangeven van grenzen of leren je mening te geven, kun je bij de teamcoaches terecht.

Groeien en ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen. Samen kijken we hoe jij aan je toekomst kunt bouwen. Bijvoorbeeld met gerichte opleidingen en cursussen waardoor jij altijd de beste kwaliteit van zorg kan bieden.

     

   

   

En verder ...

Een fiets of laptop nodig?

Je kunt onder bepaalde voorwaarden via Avoord met belastingvoordeel een fiets, PC, tablet of laptop aanschaffen. Dit noemen we ‘het meerkeuzesysteem’. Dit systeem geeft jou de mogelijkheid om de arbeidsvoorwaarden meer op jouw persoonlijke situatie af te stemmen.

Personeelsvereniging G’Avoord

Ontspanning vinden we minstens zo belangrijk. Bij Avoord kun je lid worden van onze personeelsvereniging G’Avoord. Er worden diverse activiteiten georganiseerd (evenementen, workshops, uitstapjes) en je kunt korting krijgen op bezoek aan bioscopen, theaters en pretparken. 

Wervingspremie

Heb jij het zo naar je zin en wil je dat jouw buurvrouw/man, familielid, vriendin en kennis ook bij Avoord komt werken? Je ontvangt (onder bepaalde voorwaarden) een wervingspremie van € 250,- als jij een nieuwe medewerker aanbrengt. 

Kerstattentie

Werknemer of vrijwilliger; iedereen bij Avoord wordt elke jaar in het zonnetje gezet tijdens de kerstbijeenkomsten. Onder het genot van een hapje en een drankje ontvang je dan een kerstattentie.