Mail ons Bel ons

Werken als verzorgende bij Avoord

Als verzorgende weet je zelf goed waarom je in de zorg bent gaan werken; om te zorgen natuurlijk. Zorgen voor mensen die dat zelf niet altijd even goed meer kunnen. En dat met liefde en vooral veel aandacht. De dankbaarheid die je daarvoor terug krijgt, daar doe je het voor. Een glimlach op hun gezicht maakt jouw dag geslaagd. Dat het werken elke dag in de zorg anders is, weet jij als geen ander. Iedere cliënt heeft zijn eigen verhalen en zorgvragen. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Typisch Avoord

Bij Avoord bestaat goede zorg uit meer dan het uitvoeren van zorghandelingen. We willen onze cliënten zoveel mogelijk in hun kracht zetten en zelf keuzes laten maken. We vinden het belangrijk dat jij de cliënt echt leert kennen zodat je de zorg kan aanpassen aan wat hij/zij belangrijk vindt. Ondersteuning, innovatie en aandacht maken daarbij het verschil.

Wat vindt ú belangrijk?
06 - 835 508 25

Maak kennis met Stefan; verzorgende bij Avoord

Maak kennis met Mirella; medewerker dagbesteding

Ondersteuning

Om jouw werk als verzorgende goed te kunnen doen, kun je rekenen op de nodige ondersteuning. Onze teamondersteuners bieden administratieve ondersteuning en onze gastvrouwen zorgen voor een gezellig thuis voor onze cliënten. Tegenwoordig moet je je aandacht al bij zoveel andere dingen houden; is het lampje in de badkamer al vervangen is, zijn de notulen van het werkoverleg al uitgewerkt en is het nieuwe bed van een cliënt al verhoogd? Bij Avoord hebben we teamondersteuners die al deze taken uit handen nemen. Bij de woongroepen zorgen gastvrouwen voor een gezellige sfeer. Ze zetten een lekker kopje koffie of thee, bereiden elke dag een maaltijd voor de cliënten, zorgen voor een gastvrij ontvangst van familie en versieren bij feestdagen de woonkamer.

Innovatie

Om onze zorgverlening te blijven verbeteren en nog meer aan te laten sluiten op de wensen van onze cliënten en hun familie investeert Avoord in onderzoek en innovatie. Dat begint vaak bij een goed verbeteridee. Die ideeën zorgen voor nieuwe onderzoeksprojecten die we samen met enthousiaste, nieuwsgierige medewerkers, cliënten en mantelzorgers opzetten. We staan open voor jouw verbeterideeën.

Aandacht

Ondanks dat je de meeste voldoening haalt uit het zorgen voor de cliënten, word je werkplezier ook bepaalt door andere factoren zoals je collega’s, werkplek, werkrooster en opleidingsmogelijkheden.

Bij Avoord hebben we aandacht voor prettige roosters met een goede werk-privé balans. De werkroosters zijn minimaal 3 maanden van te voren bekend, zodat je op tijd weet waar je aan toe bent. Jezelf blijven ontwikkelen kan bij ons op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het volgen van een werkgerelateerde opleiding of door deel te nemen aan een onderzoeksproject. Zo kun je als verzorgende doorgroeien tot verpleegkundige of verdieping in je vak creëren met specifieke opleidingen in palliatieve zorg of dementiezorg.

Op het gebied van persoonlijke coaching en teamontwikkeling zijn er bij Avoord diverse mogelijkheden. Denk aan vitaliteitstrainingen, begeleiding bij intervisies en samenwerkingsvraagstukken. We vinden het belangrijk dat jij en je team met plezier blijven (samen)werken binnen een informele werksfeer waar collega’s voor elkaar klaar staan.

Werkplek

Je kunt als verzorgende bij Avoord aan de slag in Etten-Leur, Rijsbergen of Zundert. Bij de woongroepen somatiek of PG, de zorgappartementen, de thuiszorg, tijdelijk verblijf en in de flexpool. Heb jij een voorkeur voor een werklocatie of team? Of wil je graag een bepaald aantal uren werken? Er is veel mogelijk dus vertel het ons. Jouw werkplek vinden we samen.

  • Lokale organisatie waar jij als persoon belangrijk bent 
  • Veel leer- en groeimogelijkheden 
  • Je echt kunnen focussen op zorg 
  • Ontzettend leuke collega's 
  • Een organisatie die voorop loopt 
  • Alle contractvormen mogelijk