Mail ons Bel ons

Werken als verzorgende bij Avoord

Als verzorgende weet je zelf goed waarom je in de zorg bent gaan werken; om te zorgen natuurlijk. In de ouderenzorg ondersteunen en zorgen wij voor mensen met een (specifieke) zorgvraag. Dat doen we met liefde en vooral veel aandacht.

De dankbaarheid die je daarvoor terug krijgt, daar doe jij het uiteindelijk voor. Een glimlach op het gezicht van een bewoner maakt jouw dag geslaagd. Het werken in de zorg is elke dag anders, dat weet jij als geen ander. Iedere cliënt heeft zijn eigen verhalen en zorgvragen. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Typisch Avoord

Bij Avoord bestaat goede zorg uit meer dan het uitvoeren van zorghandelingen. Binnen Avoord streven wij ernaar om onze bewoners zoveel mogelijk in eigen kracht te zetten en zelf keuzes te laten maken. Wij vinden het belangrijk dat jij als medewerker van Avoord, de cliënten echt leert kennen zodat de zorg kan worden aangepast aan wat de bewoner belangrijk vindt. Ondersteuning, innovatie en aandacht maken hierbij het verschil.

Maak kennis met Stefan; verzorgende bij Avoord

Maak kennis met Maud; verzorgende

Ondersteuning

Om het werk als verzorgende goed te kunnen doen, kan je binnen Avoord rekenen op de nodige ondersteuning. Avoord kent teamondersteuners, welke administratieve ondersteuning bieden en gastvrouwen/heren die zorgen voor een gezellig thuis voor onze bewoners. Op deze manier kan jij als verzorgende binnen Avoord optimaal zorgen voor de bewoners.

Innovatie

Avoord investeert in onderzoek en innovatie. Dit doen wij om onze zorgverlening te blijven verbeteren en nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van onze bewoners en om eigen werk makkelijker te maken. Dit begint vaak bij een goed verbeteridee en daarom staat Avoord altijd open voor deze ideeën. Dus laat van je horen!

Aandacht

Avoord hecht veel waarde aan het werkplezier van haar medewerkers. Jouw werkplezier wordt niet alleen bepaald door het werk wat je doet als verzorgende, maar ook door andere factoren zoals jouw collega’s, je werkplek, het werkrooster en de opleidingsmogelijkheden.

Binnen Avoord is er aandacht voor een goede werk-privé balans met prettige roosters. Zo is het mogelijk om zowel parttime of fulltime te werken. Daarnaast zijn de roosters ongeveer drie maanden van te voren bekend zodat jij precies weet waar jij aan toe bent.

Als verzorgende binnen Avoord heb jij naast je salaris ook recht op andere vormen van waardering en beloning: secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt inspraak en verantwoordelijkheid over je eigen loopbaan en werkplezier, wij horen het graag van je. Jezelf blijven ontwikkelen kan binnen Avoord dan ook op verschillende manieren, denk aan werkgerelateerde opleidingen of deelnemen aan een onderzoeksproject. Zo heb jij als verzorgende binnen Avoord de mogelijkheid om verdieping in je vakgebied te creëren of om door te groeien tot verpleegkundige. Binnen Avoord vinden het belangrijk dat jij en jouw team met plezier blijven (samen)werken binnen een informele werksfeer. Op het gebied van persoonlijke coaching en teamontwikkeling zijn er verschillende mogelijkheden, denk aan vitaliteitstrainingen, begeleiding bij intervisies en samenwerkingsvraagstukken.

Werkplek

Je kunt als verzorgende bij Avoord aan de slag in Etten-Leur, Rijsbergen of Zundert. Avoord heeft zeven eigen locaties. Bijna alle zeven locaties zijn ook het startpunt van de Avoord AanHuis wijkteams (thuiszorg).

Nieuwsgierig naar de verschillende locaties? Lees er meer over!

  • Lokale organisatie waar jij als persoon belangrijk bent 
  • Veel leer- en groeimogelijkheden 
  • Echt kunnen focussen op zorg 
  • Ontzettend leuke collega's 
  • Een organisatie die voorop loopt in innovatie en ontwikkelingen; 
  • Alle contractvormen mogelijk