Mail ons Bel ons

Werken als helpende plus bij Avoord

In de ouderenzorg ondersteunen en zorgen wij voor mensen met een (specifieke) zorgvraag. Dat doen we met liefde en vooral veel aandacht. Ook in eigen thuissituatie kunnen wij helpen. Het uitgangspunt van Avoord is om cliënten zolang mogelijk zelfstandig en veilig thuis te laten wonen. Als helpende plus verzorg en begeleid jij onze cliënten vanuit hun thuissituatie. De dankbaarheid die je daarvoor terug krijgt, daar doe je het voor!

Maak kennis met Linsey; wijkverpleegkundige

Maak kennis met Britt; medewerker zorgondersteuner bij Avoord AanHuis

Wat betekent helpende plus?

Als helpende plus ben je naast de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) zorg bevoegd om medicatie toe te dienen, heb je kennis van medicatieveiligheid en mag je ogen, oren of neus druppelen. Een helpende plus kan ook afwijkingen bij de cliënt signaleren en daar op reageren. Daarnaast weet een helpende plus ook hoe er gehandeld moet worden in acute situaties. Als helpende plus weet jij goed onderscheid te maken tussen werkzaamheden of zorghandelingen welke jij zelf mag uitvoeren en waar je hulp van collega’s bij moet inschakelen (bijvoorbeeld wondzorg of aanleggen van vlindernaalden).

Werkplek

Je kan als helpende plus bij Avoord aan de slag in Etten-Leur, Rijsbergen of Zundert. Dat kan binnen onze thuiszorg wijkteams (Avoord AanHuis) of in de zorgappartementen. Avoord heeft zes locaties waar de cliënten wonen. Bijna al deze locaties zijn vaak het startpunt van onze thuiszorg wijkteams.
Het Anbarg is de grootste locatie in Etten-Leur met eigen zorgappartementen. Ook in Kloostergaard (vlakbij de Bisschopsmolen), Rijserf in Rijsbergen en De Willaert in Zundert wonen cliënten in moderne zorgappartementen.  

Opleiding helpende plus

Wil je meer kennis over ziekteleer, verzorgende handelingen, medicatiegebruik en veiligheid? 
Enkele keren per jaar biedt Avoord een opleiding aan tot helpende plus. Als helpende kan jij je binnen Avoord met een aanvullende plus-module ontwikkelen tot helpende plus.

6 redenen waarom jij
bij Avoord wilt werken

  • Lokale organisatie waar jij als persoon belangrijk bent 
  • Veel leer- en groeimogelijkheden 
  • Echt kunnen focussen op zorg 
  • Ontzettend leuke collega's 
  • Een organisatie die voorop loopt in innovatie en ontwikkelingen; 
  • Alle contractvormen mogelijk