Mail ons Bel ons

Over Avoord

Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk, op onze locaties en binnen de flexpool.

Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert (tussen Breda en Roosendaal). Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk (Avoord AanHuis) en op onze locaties (Het Anbarg, Kloostergaard, Franciscushof, Contrefort, Rijserf en De Willaert). Op onze locaties zijn kleinschalige woongroepen PG (psychogeriatrie) en somatiek en (zorg)appartementen aanwezig. Daarnaast zijn onze collega’s ook werkzaam op de afdeling tijdelijk verblijf, bij Behandeling & Advies, binnen het highcare hospice Marianahof en binnen onze eigen flexpool.
 

Meer dan 1.000 medewerkers en 700 vrijwilligers

Samen met meer dan 1.000 medewerkers en 700 vrijwilligers bieden wij elke dag de beste zorg aan 1.000 cliënten. Zij hebben een groot hart voor de ouderenzorg, zijn ondernemend en denken mee in mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt. Binnen onze organisatie zijn er veel verschillende functies op diverse werkplekken. Wil je aan de slag als medewerker zorgondersteuner, verzorgende of verpleegkundige, als huishoudelijk medewerker of vakantiekracht; wij hebben regelmatig vacatures.

Onze medewerkers en vrijwilligers zetten zich iedere dag weer met ontzettend veel liefde in voor onze cliënten. Dat verdient waardering. Tijdens het Avoord OntZORGt Festival, een groot feest voor alle medewerkers en vrijwilligers van Avoord, spreekt Avoord deze waardering niet alleen uit. We laten dit de medewerkers en vrijwilligers ervaren. Benieuwd naar dit knallend kleurrijke feestje? Bekijk dan hiernaast de aftermovie! 

Werken bij Avoord?

Werken bij Avoord is werken bij een inspirerende zorgorganisatie die vooruit kijkt. We kennen een informele werksfeer met bevlogen collega’s die te omschrijven zijn als warm en betrokken. Lees hier hun verhalen en bekijk onze arbeidsvoorwaarden

Maak kennis met Avoord

Het Avoord OntZORGt Festival

Zelfregie

Kunnen zijn wie je bent. Je bent verantwoordelijk om te blijven werken aan de ontwikkeling van je eigen capaciteiten. Je krijgt en neemt regie voor je eigen loopbaan.

Respect

Wederzijds respect is belangrijk. Goed communiceren is essentieel. Luisteren, begrip voor elkaar en bouwen aan wederzijds vertrouwen zijn voor ons vanzelfsprekend.

Samen Leven

Samen Leven is de basis voor onze zorg. Je werkt samen, luistert naar elkaar en kan omgaan met het geven en ontvangen van feedback van collega’s. 

Onze specialisatie

Avoord loopt voorop in de verzorging en begeleiding van mensen met dementie en mensen die palliatieve zorg nodig hebben.

Palliatieve zorg richt zich op het bieden van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Het gaat daarbij niet alleen om het verlichten van de lichamelijke klachten, er wordt ook aandacht besteed aan de psychische, sociale en spirituele vragen. Avoord biedt palliatieve zorg zowel thuis als in het highcare hospice Marianahof.

Avoord investeert in onderzoek en innovatie binnen dementiezorg. Samen met enthousiaste, nieuwsgierige medewerkers, cliënten en mantelzorgers worden onderzoeksprojecten opgezet. De verschillende projecten hebben het doel effectieve methodes te ontwikkelen om de eigen regie en dagelijkse vaardigheden van mensen met dementie te verbeteren.

Medewerkers

Veel medewerkers van Avoord wonen in Etten-Leur, Zundert en Rijsbergen maar ook onze medewerkers uit Sprundel, Achtmaal, St. Willebrord, Rucphen, Roosendaal, Breda, Wernhout, Prinsenbeek, Oudenbosch en Hoeven staan dagelijks voor onze cliënten klaar.