Mail ons Bel ons

Over Avoord

Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties: Het Anbarg, Kloostergaard, FranciscushofContrefort, Rijserf en De Willaert.

Op onze locaties zijn kleinschalige groepswoning PG (psychogeriatrie) en somatiek en (zorg)appartementen aanwezig. Daar werken dagelijks verzorgenden, verpleegkundigen en medewerkers zorgondersteuning en om onze cliënten de beste zorg te bieden. Ook in de thuiszorg Avoord AanHuis, op de afdeling tijdelijk verblijf, bij behandeling & advies en in het hospice Marianahof staan onze medewerkers altijd voor onze cliënten klaar. De dagbesteding en ’t warm hart vervullen een belangrijk rol in het welzijn van onze cliënten. Alles wordt ondersteund door de collega’s op kantoor.

Meer dan 1000 medewerkers en 700 vrijwilligers staan elke dag klaar voor onze 1000 cliënten. Zij hebben een groot hart voor de ouderenzorg, zijn ondernemend en denken mee in mogelijkheden om dat te doen wat de cliënt belangrijk vindt.

Maak kennis met Avoord

Zelfregie

Kunnen zijn wie je bent. Je bent verantwoordelijk om te blijven werken aan de ontwikkeling van je eigen capaciteiten. Je krijgt en neemt regie voor je eigen loopbaan.

Respect

Wederzijds respect is belangrijk. Goed communiceren is essentieel. Luisteren, begrip voor elkaar en bouwen aan wederzijds vertrouwen zijn voor ons vanzelfsprekend.

Samen Leven

Samen Leven is de basis voor onze zorg. Je werkt samen, luistert naar elkaar en kan omgaan met het geven en ontvangen van feedback van collega’s. 

Onze specialisatie

Avoord loopt voorop in de verzorging en begeleiding van mensen met dementie en mensen die palliatieve zorg nodig hebben.

Palliatieve zorg richt zich op het bieden van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Het gaat daarbij niet alleen om het verlichten van de lichamelijke klachten, er wordt ook aandacht besteed aan de psychische, sociale en spirituele vragen. Avoord biedt palliatieve zorg zowel thuis als in het highcare hospice Marianahof.

Avoord investeert in onderzoek en innovatie binnen dementiezorg. Samen met enthousiaste, nieuwsgierige medewerkers, cliënten en mantelzorgers worden onderzoeksprojecten opgezet. De verschillende projecten hebben het doel effectieve methodes te ontwikkelen om de eigen regie en dagelijkse vaardigheden van mensen met dementie te verbeteren.

Medewerkers

Veel medewerkers van Avoord wonen in Etten-Leur, Zundert en Rijsbergen maar ook onze medewerkers uit Sprundel, Achtmaal, St. Willebrord, Rucphen, Roosendaal, Breda, Wernhout, Prinsenbeek, Oudenbosch en Hoeven staan dagelijks voor onze cliënten klaar.