Mail ons Bel ons

Leren en ontwikkelen

Aan de slag als leerling of stagiair of doorgroeien bij Avoord

Ben jij op zoek naar een leuke plek om kennis en ervaring op te doen in de zorg? Avoord heeft diverse mogelijkheden voor stages, opleidingen en doorgroeimogelijkheden.  

Ben jij onze collega van de toekomst?

Studenten/scholieren die bij ons hun opleiding volgen of stage lopen, brengen de nieuwste inzichten mee en dat houd onze medewerkers scherp. Studenten zijn onze collega's van de toekomst! Wij zijn er voor je om je optimaal te begeleiding in jouw leerproces. Door de inzet van praktijkopleider, werkbegeleiders en assessoren creëren we een prettig leerklimaat.  

Avoord werkt samen met diverse opleidingsinstituten, zoals Curio (voorheen Kellebeek college en Vitalis college) en Avans Hogeschool. Voor het verkorte traject werken we samen met een particulier opleider Oppstap. Alle leerplaatsen van Avoord voldoen aan de kwaliteitseisen van de stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en als leerbedrijf worden we met een dikke voldoende beoordeeld.

Wil jij een opleiding/stage volgen in de zorg?

sbb-beeldmerk.png

Maak kennis met Laura; leerling bij Avoord

Leer niet om te werken, maar werk om te leren. Waarom moeilijk doen, als het ook samen kan. Weten wat je wilt, is niet de vraag. Waar houd ik van? Dat is de basis van je toekomst baan.
Stagiair

Maak kennis met Thijs; leerling bij Avoord