Mail ons Bel ons

Groeien

Binnen Avoord leren medewerkers van en met elkaar. Avoord ondersteunt jou hierin op verschillende manieren.

Groeien

Om onze cliënten altijd de beste zorg te kunnen bieden vinden we het belangrijk dat jouw bevoegd- en bekwaamheid op peil blijft.

Dit doen we door middel van assessment in de praktijk terwijl jij je dienst draait. De assessor kijkt met jou mee en geeft jou handvaten en tips. Avoord organiseert ook praktische workshops en geeft jou de mogelijkheid om handelingen extra te oefenen in ons Skillslab. Daarnaast vind je via ‘mijn leerplek’ een breed assortiment modules om je te blijven ontwikkelen.

Doorgroeien

Bij Avoord kan je jezelf blijven ontwikkelen. Samen kijken we hoe jij aan je toekomst kunt bouwen. Bijvoorbeeld met gerichte opleidingen en cursussen waardoor jij altijd de beste kwaliteit van zorg kan bieden. Zo hebben wij al tientallen collega’s opgeleid van Helpende naar Helpende Plus, van Helpende naar Verzorgende IG en van Verzorgende IG naar Verpleegkundige!

Geen hele opleiding volgen maar wel op zoek naar verdieping? Het is bij Avoord ook mogelijk om cursussen te volgen om je te specialiseren binnen een vakgebied.