Aan de slag bij

Flexpool/ZZP

In de Avoord Flexpool of als ZZP'er ervaar je de afwisseling en vrijheid van werken op verschillende locaties wanneer het jou uitkomt. We vertellen je hier graag meer over!

Flexpool/ZZP

Werken in de Flexpool

In de Flexpool van Avoord heb je de vrijheid om zelf je rooster te bepalen. Ideaal als je je werk wil combineren met bijvoorbeeld een studie, je huishouden of je hobby's. Je werkt op de verschillende locaties in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert en leert steeds weer nieuwe cliënten en collega's kennen. Met oprechte aandacht voor de cliënten, draag jij bij aan het leveren van passende zorg. 

 

 

Wie zijn wij?

Bij Avoord sta je er nooit alleen voor: zorgen doen we samen. Avoord is een innovatieve ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. We bieden zorg aan in de wijk (Avoord AanHuis) en op onze locaties. De sfeer binnen Avoord is warm en betrokken. Ruimte voor kansen en nieuwe mogelijkheden vinden we belangrijk. Bij Avoord kun je dus gerust van je laten horen wanneer jij verbeterpunten of kansen ziet. 

Leer- en doorgroeimogelijkheden

Bij Avoord kan je jezelf blijven ontwikkelen. Samen kijken we hoe jij aan je toekomst kunt bouwen. Bijvoorbeeld met gerichte opleidingen en cursussen waardoor jij altijd de beste kwaliteit van zorg kan bieden. 

Hebben we je enthousiast gemaakt voor de functie van Verpleegkundige bij Avoord? Bekijk dan hieronder onze vacatures voor Verpleegkundige.

Vacatures Flexpool/ZZP