Mail ons Bel ons

“Spontaan krijg ik een rondleiding van een mevrouw die mij elke week weer gastvrij ontvangt.”

Ik ben Jordy en werk sinds anderhalf jaar als psycholoog bij Avoord. Wij hebben momenteel een vakgroep van drie psychologen en zijn op zoek naar een fijne collega die ons komt versterken. Werken bij Avoord betekent werken met veel passie in de ouderenzorg en gezellige collega’s. De kleinschaligheid van Avoord maakt het een laagdrempelige organisatie met korte lijntjes. Ik krijg veel verantwoordlijkheden en mijn input wordt gewaardeerd. Het werk is geen dag hetzelfde! Ik werk zowel op de locaties van Avoord als in de wijk. Naast de intramurale werkzaamheden hebben wij een screeningscentrum waarbij wij neuropsychologische onderzoeken in de regio uitvoeren, zowel op locatie als in de vorm van huisbezoeken. Ik neem je graag mee tijdens een werkdag!

Maandag!

“Het is maandag en de wekker gaat om 6:30 uur; douchen, ontbijten, tanden poetsen en ik ben klaar voor een nieuwe dag! Om 8:00 uur arriveer ik op de locatie, onderweg naar het koffiezetapparaat maak ik even vlotte babbel met collega’s. Nadat ik de mails heb doorgenomen, is het tijd voor ons vakgroepoverleg. Tijdens dit overleg evalueren we werkwijzen, bespreken we nieuwe ontwikkelingen  en casuïstiek. Later sluiten wij aan bij het artsenoverleg om complexere casuïstiek multidisciplinair te bespreken.

11.00 uur

Het is ondertussen elf uur en ik loop naar Tijdelijk Verblijf (TV) om een cliënt te spreken die ik ondersteun bij de verwerking van somatisch functieverlies. De cliënt is blij mij te zien en begint spontaan van alles te vertellen. Na drie kwartier sluit ik de sessie af en loop naar beneden om te rapporteren. Lunchtijd. Het is lekker weer, dus ik loop met een paar collega’s van Behandeling & Advies een rondje door het parkje achter Het Anbarg. Daarna terug naar TV voor het wekelijkse MDO. We bespreken alle cliënten en ik denk mee over hoe we de beste zorg aan hen kunnen bieden. We maken hier en daar wat grapjes, de sfeer is ontspannen en gemoedelijk.

Gedragsvisites

Daarna staan er gedragsvisites in Zundert op de agenda. Daar aangekomen maak ik een praatje met enkele bewoners van een woongroep PG. Ik krijg spontaan een rondleiding van een mevrouw die mij elke week weer even gastvrij ontvangt. Het is half drie en ik begin met de gedragsvisites. Tijdens deze visites bespreek ik het – vaak complexe – gedrag van bewoners samen met een verzorgende, verpleegkundig specialist en de specialist ouderengeneeskunde. Na afloop van de visites bespreek ik nog een en ander met de arts, rapporteer ik alle afspraken in het dossier en loop ik langs de groep voor een laatste kop koffie. Ik lees mij alvast in voor een neuropsychologisch onderzoek dat morgenochtend gepland staat en zet nog wat laatste puntjes op de i. Het is vijf uur geweest en tijd om af te ronden. Ik pak mijn spullen en loop naar de auto, het is weer een mooie dag geweest.”

Vacature Psycholoog

Lijkt mijn werkdag jou ook leuk? Solliciteer dan nu voor Psycholoog bij Avoord.